Suzuki Buitenboordmotoren

Naast de keuze van de boot moet ook groot belang worden gehecht aan de keuze van de buitenboordmotor. Suzuki buitenboordmotoren vormen de beste combinatie tussen prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en value-for-money.

De innovaties van Suzuki geven u op elk gebied een voorsprong. Suzuki is sinds mensenheugenis de innovator op het gebied van buitenboordmotoren. En ook de nieuwe Suzuki 4-takt buitenboordmotoren zijn state-of-the-art voor wat betreft motorontwerp en technologie. Voorzieningen als de elektronische ontsteking en de multipoint elektronische brandstofinjectie zorgen ervoor dat de motoren gemakkelijk starten. De variabele inlaatsystemen, de speciaal ontworpen uitlaatsystemen en de zorgvuldig berekende overbrengingsverhoudingen maken de motoren nagenoeg onverslaanbaar. De motoren leveren opwindende prestaties, zonder dat dit ten koste gaat van het brandstofverbruik. Wij zijn er trots op dat onze buitenboordmotoren voldoen aan de strengste milieueisen.

Minn Kota elektrische motoren

De elektrische buitenboordmotoren van Minn Kota zijn ideaal voor achter de Benethboat voor wanneer u bijvoorbeeld wilt gaan vissen. De motoren van Minn Kota zijn ontworpen en gebouwd voor maar een ding. U de kracht te geven om te gaan waar u maar wilt in combinatie met een fluisterstille motor. Minn Kota motoren brengen u op uw favoriete visplek zonder de vissen te verjagen.

De trollingmotor van Minn Kota, zoals deze elektromotor ook wordt genoemd, zag in 1934 het levenslicht. De ervaring en kwaliteit van Minn Kota zijn ongeëvenaard. Met het ruime assortiment aan motoren is er voor elke boot een passende elektromotor beschikbaar. Zowel voor zoetwater als zoutwater is een elektromotor van Minn Kota is de juiste keuze.